Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo mei 2011.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Lintpasta met hesp en kaassaus
PT30M
Lintpasta met hesp en kaassaus
Een heerlijk lintpasta met hesp en kaassaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lintpasta met hesp en kaassaus te bereiden
Pasta beetgaar koken.
Paprika's in blokjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Stoof deze groenten beetgaar aan en voeg de ham toe.
Smelt de boter in een kookpot en voeg de bloem eraan toe.
Goed roeren tot je een vaste massa bekomt, melk beetje bij beetje toevoegen blijven roeren. Neem de kookpot van het vuur en voeg de kaas al roerend toe.
Dresseer de pasta op bord de groenten in het midden en lepel de saus over de pasta.
Serveer zeer warm.
Paprika's in blokjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Stoof deze groenten beetgaar aan en voeg de ham toe.
Smelt de boter in een kookpot en voeg de bloem eraan toe.
Goed roeren tot je een vaste massa bekomt, melk beetje bij beetje toevoegen blijven roeren. Neem de kookpot van het vuur en voeg de kaas al roerend toe.
Dresseer de pasta op bord de groenten in het midden en lepel de saus over de pasta.
Serveer zeer warm.