Recept
« Terug naar recepten
Londonderrysoep
PT30M
Londonderrysoep
Een heerlijk londonderrysoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerard Schaefers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Gerard Schaefers
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Londonderrysoep te bereiden
De bouillon trekken met de foelie.
De boter smelten, hierin de fijngesnipperde ui, Spaanse peper en kerrie licht fruiten en hierbij de bloem voegen.
Langzamerhand de bouillon erbij gieten, de soep ± 15 minuten goed laten doorkoken, ze ontvetten en zeven.
Weer opkoken en afmaken met melk, eierdooiers, wijn, champignons en champignonnat.
De boter smelten, hierin de fijngesnipperde ui, Spaanse peper en kerrie licht fruiten en hierbij de bloem voegen.
Langzamerhand de bouillon erbij gieten, de soep ± 15 minuten goed laten doorkoken, ze ontvetten en zeven.
Weer opkoken en afmaken met melk, eierdooiers, wijn, champignons en champignonnat.