KookJij

Londonderrysoep

Een heerlijk londonderrysoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Gerard Schaefers
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Londonderrysoep te bereiden

De bouillon trekken met de foelie.
De boter smelten, hierin de fijngesnipperde ui, Spaanse peper en kerrie licht fruiten en hierbij de bloem voegen.
Langzamerhand de bouillon erbij gieten, de soep ± 15 minuten goed laten doorkoken, ze ontvetten en zeven.
Weer opkoken en afmaken met melk, eierdooiers, wijn, champignons en champignonnat.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst