Recept
« Terug naar recepten
Londonderrysoep
PT30M
Londonderrysoep
Een heerlijk londonderrysoep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Londonderrysoep te bereiden
Schil en snipper de ui en fruit deze in boter met de kerrie glazig.Voeg de bloem toe en laat deze goudbruin worden.Voeg geleidelijk onder te roeren de bouillon toe en breng de soep al roerend aan de kook.Laat de soep 5 min.zachtjes doorkoken.Zeef de soep en voeg de cayennepeper,champignons met vocht en de room toe.Laat de champignons heet worden en maak de soep af met de madeira.
Eet er soepstengels of toast met boter bij.
Eet er soepstengels of toast met boter bij.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Ilvira & Jasmijn zegt:
wij moeten over een poosje deze soep op school maken. wij houden allebei niet erg van groente en champignons al helemaal niet. ;) Maar laten we hopen dat het lkkr wordt
kelly zegt:
maar hij is echt super lekker:D
Kees, Frank en Ian zegt:
en ze vonden het heerlijk :)
Melissa! zegt:
myn vriend heeft deze soep voor me gekookt, en zoals hy het al heeft gezegt, ik vond hem echt lekker dat ik nog een schep wou:P
x Melissa (L)
daan! zegt:
xDaan uit helmond:)
AngelicaSwinkels! zegt:
daan! zegt:
eugene zegt:
Dit is een volkomen verkeerd recept dit kom om precies te zijn uit de 14e eeuw van lodewijk de 4e gegroet eugene van leemhuisen
Celine & Michelle zegt:
Hij is echt heeeeeerlijk !
Groetjes, ons
Ilvira $ Jasmijn zegt: