KookJij

Lunchsalade

Een heerlijk lunchsalade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lunchsalade te bereiden

1. Leg de plakken ham op een rooster en zet ze 20 minuten in de oven op 100°C (zodat ze knapperig worden).
2. Laat de partjes mandarijn uitlekken. Vang het sap op en meng 1 eetlepel met de olijfolie en de appelazijn, een snuifje peper en zout.
3. Snipper het witloof fijn en meng het meteen met de dressing.
4. Schep het witloof bij de groene salade. Leg er de mandarijnpartjes en gerookte zalm bij. Werk af met de verkruimelde ham.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst