Recept
« Terug naar recepten
Lunchsalade
PT30M
Lunchsalade
Een heerlijk lunchsalade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Lunchsalade te bereiden
1. Leg de plakken ham op een rooster en zet ze 20 minuten in de oven op 100°C (zodat ze knapperig worden).
2. Laat de partjes mandarijn uitlekken. Vang het sap op en meng 1 eetlepel met de olijfolie en de appelazijn, een snuifje peper en zout.
3. Snipper het witloof fijn en meng het meteen met de dressing.
4. Schep het witloof bij de groene salade. Leg er de mandarijnpartjes en gerookte zalm bij. Werk af met de verkruimelde ham.
2. Laat de partjes mandarijn uitlekken. Vang het sap op en meng 1 eetlepel met de olijfolie en de appelazijn, een snuifje peper en zout.
3. Snipper het witloof fijn en meng het meteen met de dressing.
4. Schep het witloof bij de groene salade. Leg er de mandarijnpartjes en gerookte zalm bij. Werk af met de verkruimelde ham.