Recept
« Terug naar recepten
Lunchsalade luxe vis
PT10M
Lunchsalade luxe vis
Een heerlijk lunchsalade luxe vis recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Tania
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lunchsalade luxe vis te bereiden
Meng de salade met de dressing (zoveel als je lekker vind, maar pas op want de balsamicosmaak kan erg overheersen)
Vermeng als laatste de in reepjes gesneden crab stick en de garnalen.
Verdeel over de borden en maak de borden mooi op met repen zalm en stukken palingfilet.
Een andere wijze van presenteren is de sla op het bord (al voorzien van dressing) en de vissoorten erop leggen zoals je zelf leuk vindt.
Vermeng als laatste de in reepjes gesneden crab stick en de garnalen.
Verdeel over de borden en maak de borden mooi op met repen zalm en stukken palingfilet.
Een andere wijze van presenteren is de sla op het bord (al voorzien van dressing) en de vissoorten erop leggen zoals je zelf leuk vindt.
kooktan zegt: