KookJij

Maaltijdpasta zalm en garnalen

Een heerlijk maaltijdpasta zalm en garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Maaltijdpasta zalm en garnalen te bereiden

Kook Farfalle volgens gebruiksaanwijzing. Ontdooi de spinazie.
Garnalen laten ontdooien, darmkanalen verwijderen en laten marineren in scheutje olijfolie met geperst teentje knoflook en mespunt sambal.
De zalmfilet garen (in pannetje water of in beetje boter zacht bakken) en in stukjes breken. In een bakpan de garnalen snel aan beide kanten bakken.
De Farfalle na uitlekken terug in pan doen (neem wel een ruime pan hiervoor) en de warme spinazie, zalm, italiaanse kruiden en de soya cuisine voorzichtig door de pasta mengen. Zout en peper naar smaak!

Het pastagerecht op de borden uitscheppen en de gebakken garnalen er bovenop leggen.



Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Marc

Marc zegt:
Mèn, wat heerlijk! Simpel en heel smaakvol!
ineke121

ineke121 zegt:
In een woord heerlijk :D
Maak het bijna wekelijks.