Recept
« Terug naar recepten
Maaltijdpasta zalm en garnalen
PT20M
Maaltijdpasta zalm en garnalen
Een heerlijk maaltijdpasta zalm en garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
15
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Maaltijdpasta zalm en garnalen te bereiden
Kook Farfalle volgens gebruiksaanwijzing. Ontdooi de spinazie.
Garnalen laten ontdooien, darmkanalen verwijderen en laten marineren in scheutje olijfolie met geperst teentje knoflook en mespunt sambal.
De zalmfilet garen (in pannetje water of in beetje boter zacht bakken) en in stukjes breken. In een bakpan de garnalen snel aan beide kanten bakken.
De Farfalle na uitlekken terug in pan doen (neem wel een ruime pan hiervoor) en de warme spinazie, zalm, italiaanse kruiden en de soya cuisine voorzichtig door de pasta mengen. Zout en peper naar smaak!
Het pastagerecht op de borden uitscheppen en de gebakken garnalen er bovenop leggen.
Garnalen laten ontdooien, darmkanalen verwijderen en laten marineren in scheutje olijfolie met geperst teentje knoflook en mespunt sambal.
De zalmfilet garen (in pannetje water of in beetje boter zacht bakken) en in stukjes breken. In een bakpan de garnalen snel aan beide kanten bakken.
De Farfalle na uitlekken terug in pan doen (neem wel een ruime pan hiervoor) en de warme spinazie, zalm, italiaanse kruiden en de soya cuisine voorzichtig door de pasta mengen. Zout en peper naar smaak!
Het pastagerecht op de borden uitscheppen en de gebakken garnalen er bovenop leggen.
Marc zegt: