Recept
« Terug naar recepten
Maaltijdsalade van asperges en vis
PT30M
Maaltijdsalade van asperges en vis
Een heerlijk maaltijdsalade van asperges en vis recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Maaltijdsalade van asperges en vis te bereiden
Schil de asperges en kook ze in stukjes gaar in water met zout,een beetje suiker en een klein klontje boter.Laat ze uitlekken op een schone handdoek of een paar lagen keukenpapier.verdeel de gemengde salade over 4 borden.Halveer de gekookte eieren.Verdeel de eieren,garnalen en de zalm rondom de gemengde salade.Verdeel de afgekoelde aspergestukjes over de 4 borden,middenin de rand van vis en eieren.Snipper de bosuitjes en verdeel deze over de salade.Voor het sausje:klop 100 mililiter slagroom half stijf.voeg hier 2 eetlepels mayonaise aan toe en een flinke kneep curry ketchup.Breng het op smaak met zout,paprikapoeder,kerriepoeder en een scheutje sherry.Verdeel de saus over de salade.bak de pijnboompitjes even in een droge koekenpan.garneer de salade ermee.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
marja1954 zegt:
Bedankt voor dit recept. Vanavond ga ik het uit proberen. Het lijkt mij heerlijk en misschien voeg ik nog wel iets toe. Wordt vervolgd.
Bert Freij zegt:
marja1954 zegt: