Recept
« Terug naar recepten
Maaltijdsoep met lamsvlees en pastinaak
PT20M
Maaltijdsoep met lamsvlees en pastinaak
Een heerlijk maaltijdsoep met lamsvlees en pastinaak recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Maaltijdsoep met lamsvlees en pastinaak te bereiden
1. Schil de pastinaak en snij 'm in plakjes. Maak de prei schoon en snij in ringen. Snij de tomaten in kwartjes.
2. Bak het vlees in de olijfolie. Kruid met peper en zout, haal het uit de pan en hou het apart. Doe de prei en de pastinaak in de pan en stoof deze ook even.
3. Doe er de bouillon bij en laat ongeveer 8 minuten koken. Snij het vlees in plakjes, doe het samen met de tomaten bij de soep en laat ze 6 minuten mee garen.
4. Snipper de bieslook fijn. Kruid de soep naar smaak en serveer met het brood.
2. Bak het vlees in de olijfolie. Kruid met peper en zout, haal het uit de pan en hou het apart. Doe de prei en de pastinaak in de pan en stoof deze ook even.
3. Doe er de bouillon bij en laat ongeveer 8 minuten koken. Snij het vlees in plakjes, doe het samen met de tomaten bij de soep en laat ze 6 minuten mee garen.
4. Snipper de bieslook fijn. Kruid de soep naar smaak en serveer met het brood.