Recept
« Terug naar recepten
Macaroni gratin Hawai
PT45M
Macaroni gratin Hawai
Een heerlijk macaroni gratin hawai recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Macaroni gratin Hawai te bereiden
-De macaroni beetgaar koken.
-De kipfilets samen met de paprika gaar bakken.
-De roux maken met de boter, bloem, melk en het bouillonblokje.
-De helft van de geraspte kaas door de roux mengen.
-De macaroni, mais, ananas en het blikje tomatenpuree door het kipmengsel mengen.
-Kruiden met peper en zout naar smaak.
-De roux erdoor roeren en verdelen over de ovenschaaltjes.
-De rest van de geraspte kaas erover strooien en laten gratineren in een voorverwarmde oven van 200C tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
-De kipfilets samen met de paprika gaar bakken.
-De roux maken met de boter, bloem, melk en het bouillonblokje.
-De helft van de geraspte kaas door de roux mengen.
-De macaroni, mais, ananas en het blikje tomatenpuree door het kipmengsel mengen.
-Kruiden met peper en zout naar smaak.
-De roux erdoor roeren en verdelen over de ovenschaaltjes.
-De rest van de geraspte kaas erover strooien en laten gratineren in een voorverwarmde oven van 200C tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Serveren met een frisse salade en stokbrood.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
apu zegt:
whhendriks zegt:
derbyke zegt:
wim hendriks zegt:
slaatje zegt:
derbyke zegt: