Recept
« Terug naar recepten
Macaroni: het wilde westen
PT30M
Macaroni: het wilde westen
Een heerlijk macaroni: het wilde westen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Macaroni: het wilde westen te bereiden
Pasta beetgaar koken en afgieten.
Boontjes in stukken snijden en beetgaar koken.
Sjalotje fijn gesneden, look fijn gesneden samen met de in ringen gesneden paprika even aanstoven, voeg de boontjes toe.
Maak een roux van de boter, bloem en melk kruid deze naar smaak. Voeg de groenten toe aan de saus.
Steak-reepjes even kort aanbakken en evenzeer kruiden.
Pasta in een bord, saus erover en de reepjes vlees errond serveren.
Bestrooi rijkelijk met kaas en zet even onder de grill.
Boontjes in stukken snijden en beetgaar koken.
Sjalotje fijn gesneden, look fijn gesneden samen met de in ringen gesneden paprika even aanstoven, voeg de boontjes toe.
Maak een roux van de boter, bloem en melk kruid deze naar smaak. Voeg de groenten toe aan de saus.
Steak-reepjes even kort aanbakken en evenzeer kruiden.
Pasta in een bord, saus erover en de reepjes vlees errond serveren.
Bestrooi rijkelijk met kaas en zet even onder de grill.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.