Soms doe ik per persoon een spiegelei erop.
Soms strooi ik de kaas erover.
Soms meng ik Danishblue door de macaroni ipv boter.
Recept
« Terug naar recepten
Macaroni van het platteland
PT30M
Macaroni van het platteland
Een heerlijk macaroni van het platteland recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
recepten verzameling
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Macaroni van het platteland te bereiden
▼Prei, knolselderij, wortelen schoonmaken, wassen en in reep-
jes snijden.
▼Tomaten ontvellen+pitjes eruit, in 4-en snijden.
▼Boter in de pan, groenten en tomaten erbij, z+p+tijm
erover strooien en oplaag vuur 25 min laten stoven met
deksel op de pan.
▼Macaroni koken (zie verpakking).
▼Uitgieten in zeef+afspoelen met water.
▼Boter in pan verhitten, macaroni door en door verwarmen.
▼Op voorverwarmde schaal doen.
▼Groenten erover verdelen.
▼Parmezaanse kaas apart erbij serveren (geraspt).
jes snijden.
▼Tomaten ontvellen+pitjes eruit, in 4-en snijden.
▼Boter in de pan, groenten en tomaten erbij, z+p+tijm
erover strooien en oplaag vuur 25 min laten stoven met
deksel op de pan.
▼Macaroni koken (zie verpakking).
▼Uitgieten in zeef+afspoelen met water.
▼Boter in pan verhitten, macaroni door en door verwarmen.
▼Op voorverwarmde schaal doen.
▼Groenten erover verdelen.
▼Parmezaanse kaas apart erbij serveren (geraspt).
bametz-saffrie zegt: