Recept
« Terug naar recepten
Macaronisalade
PT20M
Macaronisalade
Een heerlijk macaronisalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
petra schoonewille
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Macaronisalade te bereiden
Macaroni koken volgens de instructies van het pak. De komkommer, paprika, appel, ham en ananas aan kleine blokjes snijden. Eventueel de wortels ook. Alles door elkaar doen. Voeg op het laatst de mayonaise, Aromat en de gedroogde peterselie toe. Dan koud weg zetten om goed te laten afkoelen. Daarna, eet smakelijk.
Mijn kookverhaal (petra schoonewille)
Wij maken dit zomers nog wel eens. Omdat je dan vaak niet zo'n zin hebt in warm eten. Als wij een BBQ feestje hebben dan maak ik het ook altijd. Familie en vrienden genieten er dan van.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
apu zegt:
apu zegt:
Kruidenvrouwke zegt:
gpl3 zegt:
Rita zegt:
Els zegt:
Marieke zegt:
het "sap" van de augurken (is minder vet dan slasaus!) 1 dessertlepel mosterd, 1 appel in blokjes en veel geraspte (of uit potje) nootmuskaat. Dit laatste klinkt misschien raar, maar probeer het eens. Is zeer lekker ! Voor de afwisseling doe ik er ook soms i.p.v. Smac, blokjes gekookte achterham en blokjes belegen kaas bij als afwisseling.