Recept
« Terug naar recepten
Macaronitaart
PT60M
Macaronitaart
Een heerlijk macaronitaart recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Klaas Kaas
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Macaronitaart te bereiden
Kook de macaroni, en zet de oven aan op 180°C.
Bak de gehakt, ui, tomaat, paprika in olie of boter in een diepe bakpan.
Voeg de kruiden naar smaak toe.
Wanneer het gehakt een mooie kleur heeft de ketjap manis, toevoegen, rozijntjes en de pruimen.
Het geheel goed door elkaar roeren.
Wanneer de macaroni klaar is, het gehaktmengsel, 1 ei en de geraspte kaas goed mengen.
Het geheel in een ovenschaal doen door eerst een laag macaronimengsel met een aantal plakken kaas afdekken om de rest van het mengsel toe te voegen weer afgedekt met kaas.
Tenslotte het ei uitsmeren op de bovenste laag en dit ± 20 à 25 minuten in de oven zetten.
Bak de gehakt, ui, tomaat, paprika in olie of boter in een diepe bakpan.
Voeg de kruiden naar smaak toe.
Wanneer het gehakt een mooie kleur heeft de ketjap manis, toevoegen, rozijntjes en de pruimen.
Het geheel goed door elkaar roeren.
Wanneer de macaroni klaar is, het gehaktmengsel, 1 ei en de geraspte kaas goed mengen.
Het geheel in een ovenschaal doen door eerst een laag macaronimengsel met een aantal plakken kaas afdekken om de rest van het mengsel toe te voegen weer afgedekt met kaas.
Tenslotte het ei uitsmeren op de bovenste laag en dit ± 20 à 25 minuten in de oven zetten.
anja huiting zegt: