Worcestershiresaus en tabasco moet een beetje naar smaak.
Dit is een recept dat ik al 25 jaar af en toe maak, erg lekker en eenvoudig.
Recept
« Terug naar recepten
Maïs en gehaktschotel uit de oven
PT40M
Maïs en gehaktschotel uit de oven
Een heerlijk maïs en gehaktschotel uit de oven recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
ineke witte
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Onbekend
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Maïs en gehaktschotel uit de oven te bereiden
Aardappelen in dunne plakjes snijden. Gehakt in de olie rul bakken, ui en knoflook toevoegen en mee bakken. Tomatenpuree, peper, zout, tabasco, worcestershiresaus, erwten en maïs toevoegen en goed heet bakken.
Oven voorverwarmen op 200°C.
Ovenschaal invetten, ⅓ van het gehaktmengsel in de schaal scheppen afdekken met aardappelschijfjes, dit herhalen, bovenste laag is aardappel. De boter erover verdelen en in ± 20 minuten bruin bakken in de oven.
Oven voorverwarmen op 200°C.
Ovenschaal invetten, ⅓ van het gehaktmengsel in de schaal scheppen afdekken met aardappelschijfjes, dit herhalen, bovenste laag is aardappel. De boter erover verdelen en in ± 20 minuten bruin bakken in de oven.