Recept
« Terug naar recepten
Maïstortilla, kippenbrochette met ananas, rauwkost
PT30M
Maïstortilla, kippenbrochette met ananas, rauwkost
Een heerlijk maïstortilla, kippenbrochette met ananas, rauwkost recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Maïstortilla, kippenbrochette met ananas, rauwkost te bereiden
- Snij de rodekool in fijne reepjes. Meng de rodekool met de peterselie en de munt en breng op smaak met 2 el olijfolie, 2 el rijstazijn, peper en zout. Meng de tomaten en de jonge spinaziescheuten met een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout.
- Bak de brochettes.
- Verwarm de maïstortilla’s in de oven. Leg 1 tortilla op elk bord. Beleg met de salade van rode kool, 1 brochette en de salade van tomaten en spinazie. Werk af met een geitenkaasje en geef een draai aan de pepermolen.