Recept
« Terug naar recepten
Makreel met witte ui, aardappel en ( zie opm )
PT45M
Makreel met witte ui, aardappel en ( zie opm )
Een heerlijk makreel met witte ui, aardappel en ( zie opm ) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Makreel met witte ui, aardappel en ( zie opm ) te bereiden
Laat de crème fraîche met de gevogeltebouillon en een beetje peper en zout licht inkoken.
Maak de uien schoon, zout ze licht en wikkel ze in zilverfolie. Pof de uien ongeveer 20 minuten in de oven op 200°C.
Schil de aardappels niet, maar was of borstel ze.
Laat ze in licht gezouten water koken, totdat je er gemakkelijk in kunt prikken.
Strijk een beetje olijfolie over de makrelen.
Strooi er wat peper, zout en fleur de sel over.
Laat ze ongeveer 3 minuten garen in een voorverwarmde oven op 180°C.
Bak de plakjes ontbijtspek uit.
Hiermee kun je de vis garneren.
Maak de uien schoon, zout ze licht en wikkel ze in zilverfolie. Pof de uien ongeveer 20 minuten in de oven op 200°C.
Schil de aardappels niet, maar was of borstel ze.
Laat ze in licht gezouten water koken, totdat je er gemakkelijk in kunt prikken.
Strijk een beetje olijfolie over de makrelen.
Strooi er wat peper, zout en fleur de sel over.
Laat ze ongeveer 3 minuten garen in een voorverwarmde oven op 180°C.
Bak de plakjes ontbijtspek uit.
Hiermee kun je de vis garneren.
bertal zegt:
Mocht je het maken succes ermee.
Groetjes, Bert Allers