Recept
« Terug naar recepten
Makreelsalade met een groen jasje
PT45M
Makreelsalade met een groen jasje
Een heerlijk makreelsalade met een groen jasje recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Charlotte Hagting
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Makreelsalade met een groen jasje te bereiden
Maak de makreel schoon haal alle graten eruit.
Doe de vis in de schaal en snij de paprika, lenteui, bleekselderij en de augurken klein en voeg deze toe aan de vis. Snij de avocado’s door midden en haal de pitten er uit en schil de avocado. Roer het geheel goed zodat er een mooie vissalade ontstaat. Voeg peper en zout toe en de dille naar smaak eventueel kun je er ook nog verse tuinkruiden zoals peterselie en bieslook toevoegen.
Zet het geheel in de koelkast en laat even staan.
Schil ondertussen van de komkommer schijven dus lang met de kaasschaaf en leg die op een snijplank te rusten zodat je er straks makkelijker mee kan werken.
Haal de vissalade uit de koelkast. Leg op een schone snijplank kruislings de lange schijven komkommer. Leg in het midden een schep vissalade en vouw de schijven naar elkaar toe zodat je een nestje krijgt. Leg deze op de kop op een mooi bord. Herhaal die net zo vaak als jij een nestje van komkommer met vissalade wil hebben.
Wat over is van de vissalade kun je invriezen.
Doe de vis in de schaal en snij de paprika, lenteui, bleekselderij en de augurken klein en voeg deze toe aan de vis. Snij de avocado’s door midden en haal de pitten er uit en schil de avocado. Roer het geheel goed zodat er een mooie vissalade ontstaat. Voeg peper en zout toe en de dille naar smaak eventueel kun je er ook nog verse tuinkruiden zoals peterselie en bieslook toevoegen.
Zet het geheel in de koelkast en laat even staan.
Schil ondertussen van de komkommer schijven dus lang met de kaasschaaf en leg die op een snijplank te rusten zodat je er straks makkelijker mee kan werken.
Haal de vissalade uit de koelkast. Leg op een schone snijplank kruislings de lange schijven komkommer. Leg in het midden een schep vissalade en vouw de schijven naar elkaar toe zodat je een nestje krijgt. Leg deze op de kop op een mooi bord. Herhaal die net zo vaak als jij een nestje van komkommer met vissalade wil hebben.
Wat over is van de vissalade kun je invriezen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
enilorac zegt:
Culi groet,
Enilorac
vazzie zegt: