Recept
« Terug naar recepten
Mals varkenshaasje op een bedje van Blackwell saus met groene boontjes en kroketten
PT45M
Mals varkenshaasje op een bedje van Blackwell saus met groene boontjes en kroketten
Blackwellsaus wordt ook wel Picklessaus genoemd, omdat vaak pickles van het merk "Cross & Blackwell" worden gebruikt om de saus klaar te maken.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
market-carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mals varkenshaasje op een bedje van Blackwell saus met groene boontjes en kroketten te bereiden
- Bestrooi het vlees met peper en zout en bak het goudbruin aan. Leg daarna in een ovenschotel en laat nog 20 minuten garen op 180°C. Was de pan nog niet af.
- Maak de boontjes schoon en kook ze beetgaar. Giet af en spoel afonder koud water. Fruit de fijngesneden sjalotten glazig. Voeg de boontjes toe. Snij de tomaten fijn en meng met de boontjes. Breng op smaak met peper en zout.
- Zet de vleespan terug op het vuur en schep de pickles erin. Giet de room erbij en laat inkoken. Snij het vlees in sneden en serveer met de saus, de boontjes en kroketten.