Recept
« Terug naar recepten
Masaman curry met kipkarbonade
PT45M
Masaman curry met kipkarbonade
Een heerlijk masaman curry met kipkarbonade recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Masaman curry met kipkarbonade te bereiden
Maak een masaman curry door de curry-pasta op te lossen.
Verhit de curry op hoog vuur en voeg de palmsuiker en vissaus naar smaak toe.
Voeg de kip toe en stoof de curry zonder deksel totdat de kip gaar is
De masaman curry moet dik zijn, en het kokosvet hoort bovenop te drijven.
Voeg de aardappelen toe en verhit deze door en door.
Garneer met pinda’s en serveer. Lekker met gestoomde jasmijn rijst.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
hns zegt:
In het kookboekje wat ik net gekregen heb van Kookjij, staat een leuk Marokkaans gerecht met linzen en pompoen. Als je wil scan ik het wel en stuur op via Hilde's mail. grt Hans
:):);) (nog steeds niet geland)
hns zegt:
fijnproever zegt:
hns zegt:
hns zegt:
fijnproever zegt: