Recept
« Terug naar recepten
Mediterrane gehaktballetjes
PT20M
Mediterrane gehaktballetjes
Een heerlijk mediterrane gehaktballetjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mediterrane gehaktballetjes te bereiden
Snij de tomaatjes in kleine stukjes en meng ze met de pijnboompitten, peterselie, knoflook en het chilipepertje.
Meng dit alles door het gehakt en voeg indien nodig nog wat olijfolie of marinade-olie van de tomaatjes. Kruid met peper en zout. Het gehakt moet lichtjes plakken.
Maak balletjes zo groot als een pingpongballetje en bak ze krokant in olijfolie.
Serveer met de notensla, tomaten, geroosterde pijnboompitten en het brood.
Meng dit alles door het gehakt en voeg indien nodig nog wat olijfolie of marinade-olie van de tomaatjes. Kruid met peper en zout. Het gehakt moet lichtjes plakken.
Maak balletjes zo groot als een pingpongballetje en bak ze krokant in olijfolie.
Serveer met de notensla, tomaten, geroosterde pijnboompitten en het brood.