Recept
« Terug naar recepten
Met gorgonzola gevulde varkenshaas en portsaus
PT30M
Met gorgonzola gevulde varkenshaas en portsaus
Een heerlijk met gorgonzola gevulde varkenshaas en portsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ron Docter
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen creatie
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Met gorgonzola gevulde varkenshaas en portsaus te bereiden
Doe de boter in de pan en kruid de varkenshaasjes met zout en peper.
Bak op niet te hoog vuur de varkenshaasjes rondom bruin.
Haal de varkenshaasjes uit de pan en snijdt ze over de lengte in en bak ze nog even op de opengesneden kant rosé.
Dep de varkenshaasjes droog met keukenpapier en vul deze met een flinke plak gorgonzola
Laat de gorgonzola in een voorverwarmde oven (ongeveer 200 graden) over de varkenshaasjes smelten.
Maak een demi-glace saus en breng deze op smaak met rode port.
Serveer de gevulde varkenshaasjes met de portsaus.
Bak op niet te hoog vuur de varkenshaasjes rondom bruin.
Haal de varkenshaasjes uit de pan en snijdt ze over de lengte in en bak ze nog even op de opengesneden kant rosé.
Dep de varkenshaasjes droog met keukenpapier en vul deze met een flinke plak gorgonzola
Laat de gorgonzola in een voorverwarmde oven (ongeveer 200 graden) over de varkenshaasjes smelten.
Maak een demi-glace saus en breng deze op smaak met rode port.
Serveer de gevulde varkenshaasjes met de portsaus.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
rdocter63 zegt:
derbyke zegt:
derbyke zegt:
derbyke zegt:
rdocter63 zegt:
En ik klik per ongeluk uw bericht weg (sorry).
derbyke zegt:
Els Meeuwsen zegt: