Recept
« Terug naar recepten
Mexicaansesaus
PT15M
Mexicaansesaus
Een heerlijk mexicaansesaus recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
de bolleken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mexicaansesaus te bereiden
De pepers met de schoongemaakte en in blokjes gesneden paprika en de kruiden in een mengbeker pureren.
De uien fijnsnijden en in de boter glazig fruiten. De puree toevoegen en even opkoken.
De slagroom, het citroensap en de tomatenpuree goed door elkaar roeren, tabasco, Worcestershiresaus, zout en cayennepeper toevoegen en de saus nog 3 minuten zacht laten koken.
Warm serveren
De uien fijnsnijden en in de boter glazig fruiten. De puree toevoegen en even opkoken.
De slagroom, het citroensap en de tomatenpuree goed door elkaar roeren, tabasco, Worcestershiresaus, zout en cayennepeper toevoegen en de saus nog 3 minuten zacht laten koken.
Warm serveren