Recept
« Terug naar recepten
Mignonnettes in witte wijnsaus
PT20M
Mignonnettes in witte wijnsaus
Een heerlijk mignonnettes in witte wijnsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
weekend.knack.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mignonnettes in witte wijnsaus te bereiden
1. Bak de Mignonnettes in hete boter.
2. Kruid ze en laat ze op een zacht vuur garen.
3. Maak de champignons schoon en stoof ze.
4. Haal het vlees uit de pan. Voeg room, witte wijn en tuinkruiden bij de jus en bind de saus met het boter-bloemmengsel.
5. Doe er de champignons en de groene peperbollen bij. Breng op smaak met peper en zout.
2. Kruid ze en laat ze op een zacht vuur garen.
3. Maak de champignons schoon en stoof ze.
4. Haal het vlees uit de pan. Voeg room, witte wijn en tuinkruiden bij de jus en bind de saus met het boter-bloemmengsel.
5. Doe er de champignons en de groene peperbollen bij. Breng op smaak met peper en zout.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
franeke zegt:
;)franeke
bertal zegt:
Geen probleem.
Wordt versneden uit het rugstuk (carrè van het het varken).
Na ht verwijderen van het varkenshaasje , het heupstuk, de spiering, het nekstuk en de ribbetjes blijft het eigenlijke rugstuk over.
Dit wordt helemaal ontvliesd, ontvet en uitgezuiverd tot men een magere rugspier overhoudt, en dat is de mignon.
succes met het recept
m.v.g. Bert Allers
bertal zegt:
Graag gedaan en veel succes, en bedankt voor de leuke reactie:);)
m.v.g. Bert Allers