Recept
« Terug naar recepten
Minestrone
PT30M
Minestrone
Een heerlijk minestrone recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Minestrone te bereiden
De ui in ringen snijden en de knoflook fijn snijden. Stoof de ui en de look aan in de olijfolie.
De prei in ringen, de wortels in plakjes en de selder in boogjes erbij doen. Roerbak ze 1 min. Schenk er de warme kippenbouillon bij, voeg de gepelde tomaten in stukjes en het kruidentuiltje erbij.
Dek af en laat 10 min zacht koken. Doe er de witte bonen en de pasta bij. Laat verder koken tot de pasta gaar is. Kruid naar smaak bij met peper en zout. Werk af met gehakte peterselie.
De prei in ringen, de wortels in plakjes en de selder in boogjes erbij doen. Roerbak ze 1 min. Schenk er de warme kippenbouillon bij, voeg de gepelde tomaten in stukjes en het kruidentuiltje erbij.
Dek af en laat 10 min zacht koken. Doe er de witte bonen en de pasta bij. Laat verder koken tot de pasta gaar is. Kruid naar smaak bij met peper en zout. Werk af met gehakte peterselie.