Recept
« Terug naar recepten
Minibrochette van reuzengarnaal en komkommer
PT15M
Minibrochette van reuzengarnaal en komkommer
Een heerlijk minibrochette van reuzengarnaal en komkommer recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Colruyt
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Minibrochette van reuzengarnaal en komkommer te bereiden
Snij met een dunschiller lange brede slierten van een halve komkommer. Dep droog met keukenpapier.
Verdeel 125 g Philadelphia met zalm en dille over de komkommer en rol op. Steek op een prikkertje. Garneer de bovenkant met wat rode lompviseitjes.
Snipper 2 takjes peterselie en 4 sprietjes bieslook fijn en meng met 1/2 eetl. olijfolie. Breng op smaak met peper, zout en enkele druppels sherryazijn. Rol er 10 reuzengarnalen met staart (versmarkt) door en steek ook op de prikkers.
Verdeel 125 g Philadelphia met zalm en dille over de komkommer en rol op. Steek op een prikkertje. Garneer de bovenkant met wat rode lompviseitjes.
Snipper 2 takjes peterselie en 4 sprietjes bieslook fijn en meng met 1/2 eetl. olijfolie. Breng op smaak met peper, zout en enkele druppels sherryazijn. Rol er 10 reuzengarnalen met staart (versmarkt) door en steek ook op de prikkers.