Recept
« Terug naar recepten
Minicakes met yoghurt en abrikozen
PT30M
Minicakes met yoghurt en abrikozen
Een heerlijk minicakes met yoghurt en abrikozen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Minicakes met yoghurt en abrikozen te bereiden
1. Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de yoghurt in een kom. Voeg er de suiker en de eieren aan toe en meng tot het een luchtig beslag is.
2. Voeg er de bloem en de gist aan toe en daarna de gesmolten boter.
3. Vul papieren cakevormpjes voor twee derde met het beslag. Leg in elk vormpje een halve abrikoos.
4. Zet de cakejes 15 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster.
2. Voeg er de bloem en de gist aan toe en daarna de gesmolten boter.
3. Vul papieren cakevormpjes voor twee derde met het beslag. Leg in elk vormpje een halve abrikoos.
4. Zet de cakejes 15 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lekkerbekske zegt:
Groetjes.
rozaverschoor zegt:
rozaverschoor zegt:
Groetjes Roos.
Thea zegt:
rozaverschoor zegt:
R. Verschoor.