Recept
« Terug naar recepten
Minitaartje gevuld met franse kaas en gerookte zalm
PT30M
Minitaartje gevuld met franse kaas en gerookte zalm
Een heerlijk minitaartje gevuld met franse kaas en gerookte zalm recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
frans kookboekje
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Minitaartje gevuld met franse kaas en gerookte zalm te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet de muffinvorm met 12 kleine holletjes in. Snijd de plakjes deeg in vieren en bekleed elk holletje met een stukje deeg. Druk het deeg goed tegen de rand en snijd langs de bovenrand weg. Snijd de zalm in kleine stukjes. Meng roqeufort met zalm, peterselie, zout en peper door elkaar. Vul de taartjes met het mengsel. Klop in een kom het ei met de room los. Schep dit over de taartjes. Bak de taartjes in de oven in 15 minuten goudbruin en gaar. Serveer de taartjes op een klein bordje. Leuk met wat rucola erop of onder.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
camilla zegt:
djmagich zegt:
Recepten zijn meer als basis, je kan het altijd naar smaak aanpassen. Ik ga het zeker een keer proberen met jou tips!
Harry Löhr,
KookJij.nl
camilla zegt:
djmagich zegt:
Harry Löhr
Kookjij.nl