Recept
« Terug naar recepten
Moeders boterkoek
PT40M
Moeders boterkoek
Een heerlijk moeders boterkoek recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Luuk Zomerdijk
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
15
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Moeders boterkoek te bereiden
Doe alle ingredienten in een beslagkom en kneed alles goed door elkaar.
Het deeg in een goed ingesmeerde springvorm doen en een beetje gelijk verdelen
Het deeg in een goed ingesmeerde springvorm doen en een beetje gelijk verdelen
Anna Koudys zegt:
Persoonlijk zou ik de koek bakken op 170 graden en dan aan het eind even controleren qua kleur. Evt nog 10 minuutjes door laten bakken.
Groetjes,
Anna