Heerlijk bij vlees, vis en aardappels.
Buen provecho.
Recept
« Terug naar recepten
Mojo picón (pikante rode dipsaus) (opm)
PT25M
Mojo picón (pikante rode dipsaus) (opm)
Een heerlijk mojo picón (pikante rode dipsaus) (opm) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Koud
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
De Spaanse Keuken. Penelope Casas
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mojo picón (pikante rode dipsaus) (opm) te bereiden
De pepers in kleine stukjes breken en 10 minuten laten weken in de azijn.
Ondertussen knoflook + zout + komijn + tijm + oregano + peterselie fijnmaken in de vijzel of met de staafmixer.
Haal de pepers uit de azijn, maar bewaar de azijn.
Hak dan de pepers klein en doe ze bij het mengsel van knoflook en kruiden. Stamp het geheel nogmaals tot er geen grote stukken meer zijn.
Doe alles in een schaal en roer dan de cayenne/chilipoeder erdoor.
Nu de olie en azijn erbij schenken en goed mengen.
Ondertussen knoflook + zout + komijn + tijm + oregano + peterselie fijnmaken in de vijzel of met de staafmixer.
Haal de pepers uit de azijn, maar bewaar de azijn.
Hak dan de pepers klein en doe ze bij het mengsel van knoflook en kruiden. Stamp het geheel nogmaals tot er geen grote stukken meer zijn.
Doe alles in een schaal en roer dan de cayenne/chilipoeder erdoor.
Nu de olie en azijn erbij schenken en goed mengen.