KookJij

Mojo picón (pikante rode dipsaus) (opm)

Een heerlijk mojo picón (pikante rode dipsaus) (opm) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: De Spaanse Keuken. Penelope Casas
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mojo picón (pikante rode dipsaus) (opm) te bereiden

De pepers in kleine stukjes breken en 10 minuten laten weken in de azijn.
Ondertussen knoflook + zout + komijn + tijm + oregano + peterselie fijnmaken in de vijzel of met de staafmixer.
Haal de pepers uit de azijn, maar bewaar de azijn.
Hak dan de pepers klein en doe ze bij het mengsel van knoflook en kruiden. Stamp het geheel nogmaals tot er geen grote stukken meer zijn.
Doe alles in een schaal en roer dan de cayenne/chilipoeder erdoor.
Nu de olie en azijn erbij schenken en goed mengen.

Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)

Heerlijk bij vlees, vis en aardappels.
Buen provecho.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst