Recept
« Terug naar recepten
moorse vleesspiesjes
PT25M
moorse vleesspiesjes
Een heerlijk moorse vleesspiesjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe moorse vleesspiesjes te bereiden
Rijg de vleesbrokjes aan de houten prikkers. Maak een dressing van oregano komijn paprikapoeder koriander en chilipoeder met citroensap knoflook en olijfolie en peper en zout. Marineer hierin het vlees minimaal 1uur in de koeling. Rooster of bak de spiesjes gaar en krokant. Serveer ze lauw.