Recept
« Terug naar recepten
Morieljeroomsaus
PT20M
Morieljeroomsaus
Een heerlijk morieljeroomsaus recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Morieljeroomsaus te bereiden
Wel de gedroogde paddestoelen in heet water 5 minuten. Weinig water gebruiken en het overgebleven water bewaren. Verse hoeven dus niet gewelt te worden. Paddestoelen fijnsnijden. Boter verhitten en de paddestoel en sjalot toevoegen en even zachtjes bakken. Voeg de room toe en laten sudderen tot de saus wat dikker wordt. Op smaak brengen met peper en zout en de nootmuskaat.