Serveer best met wat prikkers.
Combineren kan met olijven
Recept
« Terug naar recepten
Mossel tapas
PT10M
Mossel tapas
Een heerlijk mossel tapas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
www.smulweb.nl
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mossel tapas te bereiden
Pel de knoflook en pers hem uit boven een kom. Was de peterselie en hak hem fijn. Roer de marinade van de knoflook met de wijn, olijfolie, paprikapoeder, tijm en de peterselie. Breng op smaak met zout en peper. Schep de mosselen door de marinade en laat het minimaal 1 uur marineren.
wouros zegt:
Totale bereidingstijd is 70 minuten.