Recept
« Terug naar recepten
Mosselen Halloween
PT15M
Mosselen Halloween
Weer is wat ander... spannende mosselen met Halloween!
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselen Halloween te bereiden
Mosselen ontdoen van baard en zeer goed wassen.
Ajuinen in ringen snijden.
Selder in ringen snijden.
Look fijn persen.
Groenten samen mengen goed kruiden en in potten verdelen.
Verdeel de mosselen erover en nogmaals kruiden en giet er een beetje olijfolie over.
Kook de mosselen onder gesloten deksel enkele minuten, opschudden laat nog enkele minuten koken en controleer of de mosselen open zijn.
Serveer zeer warm met overheerlijke zelf gebakken frietjes en een heelijk sausje, deze zeker te vinden op mijn receptenpagina.
Ajuinen in ringen snijden.
Selder in ringen snijden.
Look fijn persen.
Groenten samen mengen goed kruiden en in potten verdelen.
Verdeel de mosselen erover en nogmaals kruiden en giet er een beetje olijfolie over.
Kook de mosselen onder gesloten deksel enkele minuten, opschudden laat nog enkele minuten koken en controleer of de mosselen open zijn.
Serveer zeer warm met overheerlijke zelf gebakken frietjes en een heelijk sausje, deze zeker te vinden op mijn receptenpagina.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna zegt: