KookJij

Mosselen Halloween

Weer is wat ander... spannende mosselen met Halloween!
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mosselen Halloween te bereiden

Mosselen ontdoen van baard en zeer goed wassen.
Ajuinen in ringen snijden.
Selder in ringen snijden.
Look fijn persen.
Groenten samen mengen goed kruiden en in potten verdelen.
Verdeel de mosselen erover en nogmaals kruiden en giet er een beetje olijfolie over.
Kook de mosselen onder gesloten deksel enkele minuten, opschudden laat nog enkele minuten koken en controleer of de mosselen open zijn.
Serveer zeer warm met overheerlijke zelf gebakken frietjes en een heelijk sausje, deze zeker te vinden op mijn receptenpagina.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Haha! Ja, dat gaat nog een klusje worden;):p
derbyke

derbyke zegt:
Dan ben je weer even stil met het inmaken :);):p
Anna

Anna zegt:
Ik heb er genoeg;) Morgen maar starten met pompoen in 't zuur en pompoenchutney;):D
derbyke

derbyke zegt:
Zeker doen, en een echte aanrader met pompoen Speciaal van smaak :);):p
Anna

Anna zegt:
Mmmmm, lekker! Gauw weer eens een mosselavondje plannen;):D