Recept
« Terug naar recepten
Mosselen in Thaise groene curry en basilicum
PT20M
Mosselen in Thaise groene curry en basilicum
Een heerlijk mosselen in thaise groene curry en basilicum recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselen in Thaise groene curry en basilicum te bereiden
Maak een groene curry door de kokosroom aan de kook te brengen, en de groene curry-pasta te verhitten.
Voeg de mosselen toe aan de kokende groene curry en kook tot de mosselen gaar zijn en zich openen.
Voeg de gehakte Thaise basilicum toe en serveer de mosselen met gestoomde jasmijn rijst.