Recept
« Terug naar recepten
Mosselen met tomatenvinaigrette
PT20M
Mosselen met tomatenvinaigrette
Een heerlijk mosselen met tomatenvinaigrette recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Life & Cooking
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselen met tomatenvinaigrette te bereiden
Was de mosselen. Doe ze in een pan met een laagje water. Doe het deksel op de pan en kook de mosselen tot ze open gaan staan. Was de tomaten en snijd ze in kleine blokjes. Maak de paprika en sjalot schoon en snijd ze fijn. Meng in een kom de tomaten met de paprika, sjalot, peterselie, sherryazijn, scheutje olijfolie en zout en peper. Maak de mosselen open en haal de bovenste schelpen eraf. Leg ze op een schaal en schep de vinaigrette erover.