Recept
« Terug naar recepten
Mosselen met venkel en knoflook
PT45M
Mosselen met venkel en knoflook
Een heerlijk mosselen met venkel en knoflook recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselen met venkel en knoflook te bereiden
Snijd de pepers,zonder de zaadjes,in kleine stukken.Snijd de venkelknol grof.Maak de tenen knoflook schon en snijd ze in stukjes.Fruit knoflook,vankel en pepers even in wat olie aan.Voeg de mosselen toe,draai het vuur hoog en schud de schelpen om.Voeg zosra alle mosselen open staan citroensap,zout en peper naar smaak toe.Serveer snel en heet.