Recept
« Terug naar recepten
Mosselescargots tapas
PT15M
Mosselescargots tapas
Een heerlijk mosselescargots tapas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselescargots tapas te bereiden
Borstel de mosselen goed schoon. Verwijder de baarden en de open en beschadigde exemplaren. Doe de mosselen in een pan met de wijn en de knoflook. Dek de pan af en kook de mosselen 3 minuten op hoog vuur of totdat ze geopend zijn. Schud de pan regelmatig om. Gooi de dicht gebleven exemplaren weg. Verwijder de bovenste schelp van elke mossel. Meng alle ingredienten voor de knoflookboter in een kom. Vul de schelpen met de boter en gril de mosselen totdat ze gaan sissen. Serveer ze met vers gebakken stokbrood.