Recept
« Terug naar recepten
Mosselsoep
PT30M
Mosselsoep
Een heerlijk mosselsoep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselsoep te bereiden
Schil en snipper het sjalotje en bak dat in de olie glazig.Schil en snipper de knoflook en bak deze even mee met de gehakte peterselie.Stuif de bloem erover en voeg al roerend de tomaten met het sap toe.Maak de tomaten met een houten lepel wat kleiner.Giet de wijn en het visbouillon toe.Laat alles 5 min.zachtjes koken.Verwarm de mosselen in de soep en voeg er evt.nog peper en/of zout toe.Strooi de italiaanse kruiden over de soep.
wim zegt: