KookJij

Mosselsoep

Een heerlijk mosselsoep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mosselsoep te bereiden

Schil en snipper het sjalotje en bak dat in de olie glazig.Schil en snipper de knoflook en bak deze even mee met de gehakte peterselie.Stuif de bloem erover en voeg al roerend de tomaten met het sap toe.Maak de tomaten met een houten lepel wat kleiner.Giet de wijn en het visbouillon toe.Laat alles 5 min.zachtjes koken.Verwarm de mosselen in de soep en voeg er evt.nog peper en/of zout toe.Strooi de italiaanse kruiden over de soep.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

wim

wim zegt:
Erg lekker.