Lekker bij koude vis- en zeevruchtengerechten zoals garnalen, gekookte mosselen en vis (ook bijv. tonijn/zalm uit blik).
Ik roer er soms garnalen door en geef het als voorafje.
Voor mijn kleinzonen doe ik wat honing erbij i.p.v. tabasco. Mijn kleindochter heeft liever met tabasco.
Recept
« Terug naar recepten
Mosterdsaus met tabasco en slagroom
PT10M
Mosterdsaus met tabasco en slagroom
Een heerlijk mosterdsaus met tabasco en slagroom recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Franse Keuken 1984
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosterdsaus met tabasco en slagroom te bereiden
Slagroom kloppen, maar niet al te stijf (lobbig).
Dan voorzichtig alle ingrediënten erdoor roeren.
Dan voorzichtig alle ingrediënten erdoor roeren.