KookJij

MOULES DE CIDRE CÔTE OUEST

Een heerlijk moules de cidre côte ouest recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe MOULES DE CIDRE CÔTE OUEST te bereiden

Maak de mosselen schoon en verwijder de slechte exemplaren
Boor het klokhuis uit de appel en snijd de appel in halve plakjes.
Snipper de sjalot en fruit deze samen met de appel, bleekselderij en spek op middelhoog vuur.
Als er een fijne geur uit de pan komt de mosselen toevoegen
Verdeel de crème fraiche erover en voeg naar smaak peper en cider toe.
Kook de mosselen in 8 minuten gaar. Wel een aantal keren omschudden.




UITSERVEREN:

q Schep de mosselen in een soepkop strooi er de gehakte selderij over

q Plaats het op het grote bord.



SUGGESTIE: Serveer met donker stokbrood met reuzel

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst