Recept
« Terug naar recepten
MOULES DE CIDRE CÔTE OUEST
PT45M
MOULES DE CIDRE CÔTE OUEST
Een heerlijk moules de cidre côte ouest recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe MOULES DE CIDRE CÔTE OUEST te bereiden
Maak de mosselen schoon en verwijder de slechte exemplaren
Boor het klokhuis uit de appel en snijd de appel in halve plakjes.
Snipper de sjalot en fruit deze samen met de appel, bleekselderij en spek op middelhoog vuur.
Als er een fijne geur uit de pan komt de mosselen toevoegen
Verdeel de crème fraiche erover en voeg naar smaak peper en cider toe.
Kook de mosselen in 8 minuten gaar. Wel een aantal keren omschudden.
UITSERVEREN:
q Schep de mosselen in een soepkop strooi er de gehakte selderij over
q Plaats het op het grote bord.
SUGGESTIE: Serveer met donker stokbrood met reuzel
Boor het klokhuis uit de appel en snijd de appel in halve plakjes.
Snipper de sjalot en fruit deze samen met de appel, bleekselderij en spek op middelhoog vuur.
Als er een fijne geur uit de pan komt de mosselen toevoegen
Verdeel de crème fraiche erover en voeg naar smaak peper en cider toe.
Kook de mosselen in 8 minuten gaar. Wel een aantal keren omschudden.
UITSERVEREN:
q Schep de mosselen in een soepkop strooi er de gehakte selderij over
q Plaats het op het grote bord.
SUGGESTIE: Serveer met donker stokbrood met reuzel