Recept
« Terug naar recepten
Muffins met abrikozenconfituur
PT30M
Muffins met abrikozenconfituur
Een heerlijk muffins met abrikozenconfituur recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
belgomilkboter.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Muffins met abrikozenconfituur te bereiden
Doe de bloem in een kom en meng met bakpoeder, suiker, vanillesuiker, geraspte sinaasschil, Brugge Goud, de eieren, melk en de gesmolten boter in deze volgorde tot u een glad mengsel heeft.
Vet de bakvormpjes in met boter en vul1/2 met het deeg. Schep in elke holte 1 el abrikozenconfituur en schep de rest van deeg erop zodat er ¾ gevuld is.
Laat 20 a 25 min bakken in een voorverwarmde oven van 180°.
Vet de bakvormpjes in met boter en vul1/2 met het deeg. Schep in elke holte 1 el abrikozenconfituur en schep de rest van deeg erop zodat er ¾ gevuld is.
Laat 20 a 25 min bakken in een voorverwarmde oven van 180°.