Recept
« Terug naar recepten
Muffins met een topping van chocoladeroom
PT40M
Muffins met een topping van chocoladeroom
Een heerlijk muffins met een topping van chocoladeroom recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Muffins met een topping van chocoladeroom te bereiden
Maak de muffins volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze afkoelen op een rekje.
Laat de chocolade al roerende au bain-marie smelten.
Neem de schaal van de pan zodra de chocolade bijna gesmolten is en blijf roeren tot de chocolade wat is afgekoeld maar nog wel vloeibaar.
Roer de roomkaas goed los en giet hier de chocolade bij.
Roer alles goed door tot een gladde crème en doe deze in een spuitzak.
Spuit op elke muffin een royale toef chocoladeroom.
Laat de chocolade al roerende au bain-marie smelten.
Neem de schaal van de pan zodra de chocolade bijna gesmolten is en blijf roeren tot de chocolade wat is afgekoeld maar nog wel vloeibaar.
Roer de roomkaas goed los en giet hier de chocolade bij.
Roer alles goed door tot een gladde crème en doe deze in een spuitzak.
Spuit op elke muffin een royale toef chocoladeroom.
hns zegt:
Snuffel ook graag in Boodschappen, Allerhande ed. grt Hans:):)