Recept
« Terug naar recepten
Muffins met gebakken spekjes, ricotta en spinazie
PT30M
Muffins met gebakken spekjes, ricotta en spinazie
Een heerlijk muffins met gebakken spekjes, ricotta en spinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
solo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Muffins met gebakken spekjes, ricotta en spinazie te bereiden
Pluk en spoel de spinazie. Zwier de spinazie droog.
Breng de ricotta op smaak met peper en zout, voeg er de olijfolie bij en meng luchtig.
Bak het spek in een pan met een weinig Solo. Giet het vet af en meng de spekjes onmiddellijk met de ricotta.
Bak de spinazie even kort in de spekjespan. Snijd de muffins doormidden en bestrijk ze met de ricotta en beleg met spinazie.
Breng de ricotta op smaak met peper en zout, voeg er de olijfolie bij en meng luchtig.
Bak het spek in een pan met een weinig Solo. Giet het vet af en meng de spekjes onmiddellijk met de ricotta.
Bak de spinazie even kort in de spekjespan. Snijd de muffins doormidden en bestrijk ze met de ricotta en beleg met spinazie.