Recept
« Terug naar recepten
Muffins met Snickers en pindakaas
PT35M
Muffins met Snickers en pindakaas
Een heerlijk muffins met snickers en pindakaas recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne R
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
15
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Nigella Lawson – “Hoe wordt ik een goddelijke huisvrouw, de kunst van lekker eten uit de oven”
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Muffins met Snickers en pindakaas te bereiden
1. Verwarm de oven voor op 200 °C (gasovenstand 6).
2. Roer bloem, suiker, bakpoeder en zout door elkaar. Meng er de pindakaas door zodat je een kom vol grof kruim hebt. Meng de gesmolten boter, het ei en de melk en roer dit mengsel door het kruim. Spatel de in stukjes gehakte Snickers erdoor en doe het beslag in de muffinbakjes.
3. Bak de muffins 20-25 minuten, ze moeten dan gerezen en goudkleurig zijn en stevig aanvoelen als je er (zachtjes) op drukt. Zet 5-10 minuten in de vorm op een rooster voordat je ze lost en op het rooster verder af laat koelen.
2. Roer bloem, suiker, bakpoeder en zout door elkaar. Meng er de pindakaas door zodat je een kom vol grof kruim hebt. Meng de gesmolten boter, het ei en de melk en roer dit mengsel door het kruim. Spatel de in stukjes gehakte Snickers erdoor en doe het beslag in de muffinbakjes.
3. Bak de muffins 20-25 minuten, ze moeten dan gerezen en goudkleurig zijn en stevig aanvoelen als je er (zachtjes) op drukt. Zet 5-10 minuten in de vorm op een rooster voordat je ze lost en op het rooster verder af laat koelen.
rik zegt: