Recept
« Terug naar recepten
Muffins met zevengranen bloem
PT35M
Muffins met zevengranen bloem
Een heerlijk muffins met zevengranen bloem recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
20 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
belgomilkboter.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Muffins met zevengranen bloem te bereiden
Meng de 2 soorten bloem met 3dl water.
Voeg bakpoeder, zout, ei, gesmolten boter, Brugge jong en suiker toe bij de bloem en roer tot je een glad mengsel krijgt.
Vet de bakvormpjes in met boter en vul ¾ met het deeg.
Laat 20 a 25 min bakken in een voorverwarmde oven van 180°.
Werk af met poedersuiker en de gekonfijte sinaasappelschil.
Voeg bakpoeder, zout, ei, gesmolten boter, Brugge jong en suiker toe bij de bloem en roer tot je een glad mengsel krijgt.
Vet de bakvormpjes in met boter en vul ¾ met het deeg.
Laat 20 a 25 min bakken in een voorverwarmde oven van 180°.
Werk af met poedersuiker en de gekonfijte sinaasappelschil.