Recept
« Terug naar recepten
Mul en Gefrituurde Asperge met Tomatensalade
PT75M
Mul en Gefrituurde Asperge met Tomatensalade
Een heerlijk mul en gefrituurde asperge met tomatensalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Italiaanse vrienden
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mul en Gefrituurde Asperge met Tomatensalade te bereiden
1).Voor de tomaatjes in de Italiaanse vinaigrette kloppen we eerst de olie met het citroensap, suiker en mosterd goed door elkaar tot de suiker is opgelost.
2).Daardoor kloppen we de peterselie, thijm, uien,
knoflook en citroenrasp, olijven.
3).De blokjes tomaat en courgette roeren we door het olie-citroen mengsel en tenslotte gaan daardoor nog de pijnboompitjes.
4).De visfiletjes worden goudbruin gebakken (evt.licht bloemen) en warm apart gezet.
5).Maak van het ijswater en de bloem een papje en spatel hierdoor voorzichtig de stijf geklopte eiwitten.
6).Wentel de asperges door het beslag en frituur ze op ongeveer 180 graden Celsius gaar in ongeveer 4 - 6 minuten.
2).Daardoor kloppen we de peterselie, thijm, uien,
knoflook en citroenrasp, olijven.
3).De blokjes tomaat en courgette roeren we door het olie-citroen mengsel en tenslotte gaan daardoor nog de pijnboompitjes.
4).De visfiletjes worden goudbruin gebakken (evt.licht bloemen) en warm apart gezet.
5).Maak van het ijswater en de bloem een papje en spatel hierdoor voorzichtig de stijf geklopte eiwitten.
6).Wentel de asperges door het beslag en frituur ze op ongeveer 180 graden Celsius gaar in ongeveer 4 - 6 minuten.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Verdeel de visfiletjes over de borden en leg daarnaast de asperges en daaromheen de Italiaanse tomaten vinaigrette.