Recept
« Terug naar recepten
napolitaanse kalfskoteletjes met mascarpone
PT35M
napolitaanse kalfskoteletjes met mascarpone
Een heerlijk napolitaanse kalfskoteletjes met mascarpone recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe napolitaanse kalfskoteletjes met mascarpone te bereiden
Smelt 50 gr boter in een koekenpan. Bak hierin het vlees 5 min aan elke kant. Leg de koteletjes in een schaal en houd ze warm. Bak de ui en de appels in de zelfde pan goudbruin. Leg ze in een schaal, leg het vlees erop en houd warm. Bak de paddestoelen, de dragon en de peperkorrels 3 min in de rest van de boter. Strooi het sesamzaad erover. Doe de pasta in een pan kokend water met zout en kook hem beetgaar. Giet hem af en schep hem in een grote ovenschaal. Schep de kaas op de pasta en sprenkel de rest van de olijfolie erover. Leg hierop de ui , de appel en het vlees. Schep hierop de saus en leg de tomaat en basilicumblaadjes eromheen. Bak het gerecht 5 min in een op 150 graden voorverwarmde oven.