Recept
« Terug naar recepten
natte cake
PT20M
natte cake
Een heerlijk natte cake recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe natte cake te bereiden
De basterdsuiker en de boter en een snufje zout door elkaar mengen.Nu het cakemeel erdoor heen mengen,3eieren en 3dl water.Nu het cakemeel erdoor heen mixentotdat je een homogeen beslag hebt. Het beslag goed verdelen in een cakevorm en afbakken in een voorverwarmde oven op 160 graden .50 min.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
do zegt:
do zegt: