KookJij

Naturel cake

Een heerlijk naturel cake recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 16 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Cake
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Bakerella
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Naturel cake te bereiden

Oven voorverwarmen op 180° C.
Vet het cakeblik in en bestuif met bloem.
Mix de boter met suiker romig. Voeg een voor een de eieren toe tot een samenhangend mengsel. Voeg ook de vanille toe.
Meng in een andere kom de meel met het bakpoeder en zout.
Voeg afwisselend het meelmengsel en de melk toe aan het eimengsel.
Verdeel het beslag over de bakvorm. Bak 35-40 minuten in de oven. Controleer met een satéprikker of de cake vanbinnen gaar is.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

eva & doris

eva & doris zegt:
Sneller gemaakt dan gedacht.
Maar ziet er wel super lekker uit.
De cake zit nu in de oven alleen jammer dat het geen zondag is;)
Wel een beetje ruzie met de mixer maar dat is wel goedgekomen:(
Dat wordt een lekkere WOENSDAGMIDDAG:):)
rozaverschoor

rozaverschoor zegt:
Aan het recept heb ik geen minuut getwijfeld, melk zou het inderdaad alleen lekkerder maken.
Hij ziet er heerlijk uit, je kunt het inderdaad aan de foto zien. Hartelijk bedankt.
Layla

Layla zegt:
Het recept klopt wel, probeer maar uit :). De cake wordt heel lekker zacht vanbinnen. Ik zal een foto van de cake erbij uploaden. Ik heb hem speciaal nog een keer gemaakt vanmiddag.
Zondagse koffie is gewoon de koffie(tijd) op zondag. Omdat op zondag meestal visite komt, kan je bij de koffie een plakje verse cake serveren (maar dat kan natuurlijk ook als er géén visite is) ;) .
rozaverschoor

rozaverschoor zegt:
Interessant recept vanwege de hoeveelheid melk en wat is het resultaat van deze hoeveelheid. Wat is zondagse koffie?