Recept
« Terug naar recepten
New orleans pasta met pikant varkensvlees
PT40M
New orleans pasta met pikant varkensvlees
Een heerlijk new orleans pasta met pikant varkensvlees recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
spar
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe New orleans pasta met pikant varkensvlees te bereiden
Kook de farfalle in ruim water met zout beetgaar. Giet af en besprenkel de farfalle met olijfolie om aan elkaar plakken te voorkomen.
Kruid de varkensvleesblokjes met peper, zout, paprikapoeder, chilipoeder en komijnpoeder. Verhit de olijfolie in een pan met dikke bodem en bak daarin de varkensvleesblokjes om en om goudbruin en gaar. Schep het vlees uit de pan en houd deze apart.
Voeg bij de braadjus de overige olie toe en bak hierin op matig vuur de ui en knofl ook tot ze glazig zijn. Voeg er vervolgens de overige groenten aan toe en laat het geheel ca. 8 minuten smoren.
Voeg daarna het vlees er aan toe en laat het nog 5 minuten stoven. Schep de warme pasta in een voorverwarmde diepe schaal en giet het vlees met de saus er overheen.
Bestrooi de pasta tenslotte met de bosui ringetjes en peterselie of koriander.
Kruid de varkensvleesblokjes met peper, zout, paprikapoeder, chilipoeder en komijnpoeder. Verhit de olijfolie in een pan met dikke bodem en bak daarin de varkensvleesblokjes om en om goudbruin en gaar. Schep het vlees uit de pan en houd deze apart.
Voeg bij de braadjus de overige olie toe en bak hierin op matig vuur de ui en knofl ook tot ze glazig zijn. Voeg er vervolgens de overige groenten aan toe en laat het geheel ca. 8 minuten smoren.
Voeg daarna het vlees er aan toe en laat het nog 5 minuten stoven. Schep de warme pasta in een voorverwarmde diepe schaal en giet het vlees met de saus er overheen.
Bestrooi de pasta tenslotte met de bosui ringetjes en peterselie of koriander.
alexis bouhez zegt: